ΠΑΛΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ & WORKSHOPS

Εβδομαδιαίες Δράσεις

Δείτε τις πραγματοποιημένες δράσεις μας!

Αφίσα Δημιουργικής - Βιωματικής ομάδας Soma Play

Παιχνίδι Ενηλίκων - Soma Play

Αγκαλιάστε το Soma Play: Ένα Ταξίδι Χαράς και Ανακούφισης για Ενήλικες! 
Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε, να ανακαλύψετε τον εσωτερικό καλλιτέχνη σας και να αναζωογονήσετε το πνεύμα σας; Συμμετάσχετε σε μια εξαιρετική εμπειρία Soma Play σχεδιασμένη αποκλειστικά για ενήλικες. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός θεάτρου, μουσικής και κίνησης που υπόσχεται διασκέδαση, ανακούφιση από το άγχος και αμέτρητα οφέλη για την ευεξία σας.

Κόστος: 50€ / μήνα (δυνατότητα drop-in με 15€)

Εκφραστική Κίνηση Ενηλίκων – μέθοδος Rio Abierto

Η μέθοδος Rio Abierto ξεκίνησε το 1966 από την Αργεντινή και την ψυχολόγο Maria Adela Palcos ως ένα σύνολο ψυχοσωματικών τεχνικών, αντλώντας στοιχεία από τον χώρο του Χορού, της Τέχνης και της Ψυχολογίας. Διαδόθηκε γρήγορα σε πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής και της Ευρώπης με εξαιρετικά επιτυχημένες εφαρμογές στον τομέα της εκπαίδευσης, της ψυχικής υγείας, των τεχνών και της επικοινωνίας. Βασίζεται στην αρχή της κίνησης και παλμικότητας ως βασικές ιδιότητες κάθε ζωντανού οργανισμού, στην ενότητα της ανθρώπινης ύπαρξης με τον περιβάλλοντα κόσμο και στις αξίες της ελευθερίας και της εμπιστοσύνης στις δυνατότητες της ανθρώπινη φύσης. Μέσα από τη σύζευξη της εκφραστικής κίνησης, του δημιουργικού χορού, της μουσικής, του ήχου, των εικαστικών τεχνών, και με άλλα εργαλεία όπως η δραματοποίηση, το παιχνίδι, η σωματική ευθυγράμμιση, το μασάζ, η χαλάρωση, η αυτοπαρατήρηση, το μοίρασμα και η μεταμορφωτική δύναμη της ομάδας, η Μέθοδος Río Abierto έχει ως στόχο την εξερεύνηση των συναισθημάτων, την έκφραση και τη δημιουργία μιας γέφυρας επικοινωνίας με τον εσωτερικό μας εαυτό και τον κόσμο γύρω μας, με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση της αυτογνωσίας και τη βελτίωση της σωματικής, νοητικής και συναισθηματικής υγείας.

Εκφραστική κίνηση ενηλίκων Μέθοδος Rio Abierto

Workshops

Δείτε όλα τα πραγματοποιημένα εργαστήριά μας!

Αφίσα για το Θεατρικό παιχνίδι Ενηλίκων – Τολμάς να πάρεις ρίσκο;

Θεατρικό παιχνίδι Ενηλίκων – Τολμάς να πάρεις ρίσκο;

Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις που σου έρχονται στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη…ρίσκο; Φόβος, αγωνία, αλλαγή; Ξεβόλεμα, καινούργιο, νέες εμπειρίες;
Έχω πιάσει τον εαυτό μου αρκετές φορές να σκέφτεται ότι “όταν θα είμαι 100% έτοιμη, θα το κάνω!” Όταν θα είμαι πιο σίγουρη, πιο θαρραλέα, πιο “καλά”… Όμως συνειδητοποιώ πως τις περισσότερες από αυτές, μιλάει ο φόβος μου. Συνήθως βέβαια, κάπου εκεί, υπάρχει και μια άλλη φωνή που -αν και ψιθυριστά- μου λέει…κάντο!

Σ’ αυτό το εργαστήρι θα εξερευνήσουμε αυτές τις φωνές, θα τους δώσουμε χώρο και θα δοκιμάσουμε να ρισκάρουμε σε ένα ασφαλές πλαίσιο. Και που ξέρεις; Ίσως αποφασίσουμε ότι δεν χρειάζεται να γίνουμε ατρόμητοι πριν κάνουμε την αλλαγή… και να προχωρήσουμε παίρνοντας τον εαυτό μας από το χέρι και νιώθοντας φόβο ταυτόχρονα. Τουλάχιστον αυτή τη φορά θα πάμε μαζί.

To Bloom by Ifigenia Koutra και το Soma Play by Angeliki Theocharidi με χαρά σας προσκαλούν στο workshop θεατρικού παιχνιδιού με θέμα το ρίσκο! Το εργαστήρι είναι ανοιχτό σε όλ@

Κόστος συμμετοχής: 20€

Scroll to Top