Ποιοί είμαστε..

Καλωσορίσατε στο Soma Play, όπου η δημιουργικότητα αγγίζει τη κοινότητα, υπό την καθοδήγηση της ιδρύτριας και υπεύθυνης μαθημάτων, Αγγελικής Θεοχαρίδη.

Με ένα βαθύ υπόβαθρο ως κοινωνική λειτουργός και ενθουσιασμό για τις τέχνες, η Αγγελική Θεοχαρίδη αφιερώνει τη ζωή της στο να ενδυναμώνει τα άτομα να απελευθερώσουν το δημιουργικό τους δυναμικό και να αγκαλιάσουν μια πιο δημιουργική, αυθεντική ύπαρξη. 

Με σχεδόν μια δεκαετία εμπειρίας στο ανθρωπιστικό πεδίο και ευαισθησία για τις τέχνες, η Αγγελική Θεοχαρίδη εμπνέεται από τη δύναμη της ανθρώπινης σύνδεσης και ενσυναίσθησης. Καθοδηγώντας με συναισθηματική αφοσίωση, έχει αγγίξει τις ζωές πολλών, προάγοντας ένα φιλόξενο περιβάλλον όπου τα άτομα βρίσκουν καταφύγιο, ανάπτυξη και αυτοαποδοχή.

Η πορεία της Αγγελικής Θεοχαρίδη ως κοινωνική λειτουργός επεκτάθηκε για να περιλάβει τον χώρο της τέχνης και των θεατρικών παιχνιδιών, του πειραματισμού μέσα από τον ήχο, και την έκφραση μέσα από το σώμα. Ενστερνίζοντας τη δύναμη της αυθεντικής έκφρασης, των θεατρικών παιχνιδιών και της σωματοκεντρικής προσέγγισης, η Αγγελική Θεοχαρίδη κατέληξε στην δημιουργία του Soma Play – ενός μέρους γεμάτο παιχνίδι, προσωπικής εξέλιξης και καλλιτεχνικής περιπέτειας.

Αγγελική Θεοχαρίδη

Η πορεία της Αγγελικής Θεοχαρίδη ως κοινωνική λειτουργός επεκτάθηκε για να περιλάβει τον χώρο της τέχνης και των θεατρικών παιχνιδιών, του πειραματισμού μέσα από τον ήχο, και την έκφραση μέσα από το σώμα. Ενστερνίζοντας τη δύναμη της αυθεντικής έκφρασης, των θεατρικών παιχνιδιών και της σωματοκεντρικής προσέγγισης, η Αγγελική Θεοχαρίδη κατέληξε στην δημιουργία του Soma Play - ενός μέρους γεμάτο παιχνίδι, προσωπικής εξέλιξης και καλλιτεχνικής περιπέτειας.

Το όραμα

Το Soma Play δημιουργήθηκε με τη πίστη ότι η πραγματική ευχαρίστηση δεν έρχεται μόνο από την παρατήρηση της τέχνης, αλλά και από την ενεργή συμμετοχή στη δημιουργία της. 

Σας καλούμε να αποχωριστείτε το ρόλο του θεατή και να αγκαλιάσετε τη μεταμόρφωση που φέρνει το να γίνετε ο ίδιος ο καλλιτέχνης, ο δημιουργός του δικού σας μοναδικού ταξιδιού. Στο χώρο μας, παροτρύνουμε τα μέλη της κοινότητας ανεξαρτήτου φύλου, εθνικότητας, μορφωτικού επιπέδου, σωματικής διάπλασης, να συμμετέχουν ενεργητικά στη δημιουργικότητα και να αφυπνίσουν τα μοναδικά ταλέντα τους. 

Σε έναν κόσμο που πλημμυρίζει από προθεσμίες, ευθύνες και υποχρεώσεις, εύκολα ξεχνάμε τη μαγεία του παιχνιδιού. Όμως, ξέρετε τι; Το εσωτερικό παιδί σας είναι ακόμα ζωντανό και ανυπομονεί να απελευθερώσει το γέλιο και την ανεμελιά του! Η αγαλλίαση του παιχνιδιού δεν είναι απλά για διασκέδαση. Είναι μια πρόσκληση να εξερευνήσετε τις πιο βαθιές σκέψεις, συναισθήματα και εμπειρίες σας μέσα από διάφορα καλλιτεχνικά μέσα.

Ο όρος "Κοινωνική Τέχνη" περιγράφει το πνεύμα του SomaPlay.

Η Αγγελική Θεοχαρίδη ενώνει τη καλλιτεχνική της πορεία με το υπόβαθρό της ως κοινωνική λειτουργός για να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που ενσωματώνει την αξία της κοινότητας και της αμοιβαίας υποστήριξης. Η τέχνη συνδέει τους ανθρώπους, αφυπνίζει συναισθήματα και καλλιεργεί την ενσυναίσθηση. Το Soma Play αναβιώνει το κοινωνικό αίσθημα της τέχνης και της κοινότητας, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ ανθρώπων που αναζητούν μια πιο ολοκληρωμένη, δημιουργική και ευτυχισμένη ύπαρξη.»

Google reviews

Είπαν για εμάς

Κάθε φορά ήταν ξεχωριστή...

...και στο τέλος ένιωθα ότι άδειαζα από την πίεση της εβδομάδας.

Εμπιστοσύνη, Επαφή, Συναισθήματα...

Εμπιστοσύνη: Η δράση με βοήθησε να εμπιστευτώ  ανθρώπους που δεν γνώριζα από την ομάδα. Σωματική Επαφή: Με βοήθησε να "επιτρέψω" το άγγιγμα, την αγκαλιά, τον χορό από τα μέλη της ομάδας. Συναισθήματα: Με βοήθησε να μοιραστώ συναισθήματα χαράς, αγωνίας, συγκίνησης, απόλαυσης.

Όμορφος χώρος, Προσεγμένος.

Παίζω... Γελώ και γενικότερα περνάω σούπερ Η εμψυχώτρια (Αγγελική Θεοχαρίδη) είναι υπέροχος άνθρωπος Συστήνω το Soma Play ανεπιφύλακτα!

Scroll to Top